Sponsoreret

Søvn er en vigtig størrelse i børnefamilier, for søvn er altafgørende for, om vores børn har det godt og trives i hverdagen. Hvis dit barn har problemer med søvn, kan man gøre nogle forskellige tiltag for at komme problemet til livs. At skabe hyggelige omgivelser og rolig indretning i børneværelset er blot ét af de tiltag, du kan gøre.

Når man skal indrette børneværelset, er det vigtigt at have in mente, at indretningen først og fremmest skal skabe glæde og trivsel for dit barn. Det er vigtigt, at værelset skal inspirere til leg, fantasi og ikke mindst hygge. Børneværelset er afgørende for, om dit barn sover godt om natten. Derfor skal det også indbyde til ro og hvile.

Hygge, ro og hvile kan komme til udtryk igennem mange forskellige aspekter. Én af de første ting, man kan være opmærksom på i indretningen af rolige, trygge omgivelser, er belysningen i rummet. Belysningen har nemlig meget at sige i, hvilken hygge der repræsenteres i rummet.

Ydermere har et børneværelse mange forskellige funktioner. Det er ikke bare her dit barn sover om natten. Det er også på værelset, at meget leg og sjov foregår om dagene. Derfor er det også vigtigt, at der er børnelamper på værelset, der passer til de forskellige funktioner.

Vælg den helt rette børnelampe

Med fine og praktiske lamper til børn, kan du skabe den særlige form for belysning, der afspejler dit barns interesser og behov. Det kan være en god idé at vælge at have flere forskellige lamper i børneværelset. Først og fremmest er det dog vigtigt at have en stor loftslampe, der kan lyse hele rummet op.

Du har sikkert oplevet, at mange børneværelser har børnelamper med fantasirige, inspirerende og  dekorative former. Det kan være alt fra billamper til prinsesselamper, bamselamper, blomsterlamper og meget mere. Disse fantasifulde lamper er med til at skabe inspiration til fantasi og leg, hvorfor det også er vigtigt at vælge en lampe, der passer til dit barns personlighed og interesser. Farver kan ligeledes også bidrage positivt til fantasien, derfor er det også vigtigt at have farvevalg in mente, når man vælger en dekorativ børnelampe.

En væglampe ved sengen

Hvis dit barn er gammelt nok, så er en læselampe ved sengen måske lige sagen. Mange børn kan godt lide at falde til ro ved at læse en god bog. Hvis dit barn endnu ikke har lært at læse, kunne en væglampe ved sengen også bidrage til mange hyggelige aftener, hvor du eller din partner læser en godnathistorie højt. En væglampe er praktisk, fordi barnet selv kan slukke lampen, når det er tid til at sove.

God belysning er vigtigt for hyggen i rummet

Når I skal indrette børneværelset er det bare vigtigt at skabe de rette rammer for barnet. Vi kender selv til vigtigheden af, at belysning kan være med til at skabe den helt rette stemning, og når det er vigtigt for os, så er det også vigtigt for vores børn. Så hvis du endnu ikke har overvejet, hvilke børnelamper du vil bringe ind i indretningen af børneværelset, så er det godt at begynde at have det in mente.