Sponsoreret

Ønsker du, at din baby skal have de bedste muligheder for en god søvn? Køb en bæredygtig babydyne helt fri for skadelige kemikalier.

Søvn er altafgørende for en babys trivsel, sundhed, indlæring og udvikling. Undersøgelser viser, at helt nyfødte babyer har brug for mellem 14 og 17 timers søvn i døgnet. Babyer bruger derfor over halvdelen af et døgn på at sove. Så det er vigtigt, at vi som forældre er med til at skabe gode rammer for børnenes søvn.

 

En god dyne er en vigtig forudsætning for vores nattesøvn. Den omslutter os med blødhed, varme og velbehag. Det samme gør dynen for børn. En babydyne skal ligge blødt omkring baby, når den skal puttes. Som voksne kan vi selv regulere vores kropstemperatur, men det kan babyer ikke. Eftersom de ikke kan fortælle dig, om de har det varmt eller koldt, så gælder det om at vælge den helt rette dyne, der blandt andet kan fjerne fugt og holde på varmen. En dyne skal kunne isolere din baby og sikre, at kulden ikke trænger ind.

 

Vil du give dit barn det bedste af det bedste, der findes, at sove i? Så køb en babydyne, der er produceret under ordentlige, etiske forhold. Hold øje med, om babydynen er helt fri for skadelige kemikalier i rensningsprocessen. Ydermere er det også vigtigt at have øje for, om dynerne er af 100 procent naturdun. En rettesnor i valget af en ny babydyne er også, om dynen er økologisk. En økologisk babydyne forudsætter bæredygtighed, som er en god prioritering, når du skal vælge det bedste af det bedste til dit barn.