Sponsoreret

Hos Dresslab.dk finder du et varieret udvalg af lange nederdele til både hverdag og fest, i et væld af farver, mønstre og stoffer. Lækre brands som Prepair, Soaked in Luxury, Ofelia og Soft rebels supplerer Dresslab.dk’s egenproducerede nederdele.

Afhængig af din figur og dit ønskede udtryk kan du vælge en tætsiddende nederdel, såvel som maxi skirts, med enten flæser eller plissé.

Se både på print, pasform og de fine detaljer når du vælger din lange nederdel. Er du mest til det klassiske look, eller er du til det mere “rå” look, så vælg dine sko og accessories herefter. Er du i tvivl om størrelsen, kan Dresslab.dk’s størrelsesguide helt sikkert hjælpe dig til den perfekte, lange nederdel, der fremhæver lige netop din figur.
Lang nederdel som din onsdagskjole?
Dresslab.dk har udnævnt hver onsdag til kjoledag fordi de mener at kvinder går for lidt i nederdele og kjoler! Prøv bare for sjov, på næste onsdag at tage din nye lange nederdel på og spred gerne budskabet til dine veninder og til de kvindelige kolleger på din arbejdsplads. På Instagram kan du følge #kjoledag og #wednesdaydressday og se ugens billeder til inspiration.

Se udvalget af lange nederdele hos Dresslab