Sponsoreret

Hvad hjælper en kvinde med at føle sig sexet? Intet gør dette lige så godt som lingeri. Alle kvinder kan lide at se godt ud, være sexede samt have lækkert lingeri. Samtidigt er det noget, som alle kvinder bør have i deres garderobe. Der findes lingeri til ethvert behov, så hvad har du egentligt brug for?

Til dagen

I hverdagen er det vigtigt med lingeri, som er behageligt at have på. Her er det en fordel med sømløst lingeri, da det ikke kun er komfortabelt, men heller ikke kan ses, hvis du har stramme bukser eller en stram kjole på.

Sørg for at du altid vælger den rigtige BH-størrelse, så den sidder, som den skal. Når det kommer til farven, er det en fordel med neutralt undertøj, som du kan mikse og matche alt efter smag og behov.

Til aftenen

Hvis du ønsker at pifte dit sexliv op eller blot føle dig endnu mere sexet på en date, til en fest eller lignende, kan du altid iklæde dig frækt undertøj. Der findes mange muligheder, så du kan finde den type af undertøj, du bedst kan lide. Du kan vælge alt lige fra corsager til lingerikjoler, chemiser og bodystockings.

Det vigtigste er, at du vælger frækt undertøj, som du føler dig godt tilpas i. Du kan vælge de farver, du elsker uanset, om du er vild med pink og hvid eller sort og rød. Der vil altid være noget for enhver smag. Find frækt undertøj hos Girlstore.

Tekst 2: Nake.dk

Hvilke typer lingeri bør jeg have i min garderobe?

Der er mange forskellige genstande, der altid hører hjemme i en kvindes garderobe. Det er alt lige fra den perfekte hvide T-shirt til et par sorte bukser. Der er dog flere ting, som er værd at inkorporere i din garderobe såsom lingeri. Lækkert lingeri er fundamentet for ethvert outfit og kan hjælpe dig med at føle dig bedre tilpas i din krop. Men hvilke typer af lingeri bør du altid have i din garderobe?

Klassiske trusser

Det er dit almindelige undertøj, og er de typer af trusser, du ofte kan købe i en pakke med tre eller fem. Du kan matche dem med det meste, så længe dit outfit ikke er meget stramt, så man kan se trussekanten.