Sponsoreret

Smukke smykker findes der mange af, og du kender sikkert også meget til de mange forskellige mærker. Men kender du også de smukke smykker fra den danske smykkevirksomhed Månesten? Månesten er ejet af den danske smykkedesigner Lotte Venø Callesen. For mere end 14 år siden begyndte den danske designer at designe smykker, i håbet om at berige danske kvinder med et stort udvalg af smykker til lave priser.

Alt dette og mere til, får du hvis du kigger dig omkring i det store udvalg af flotte smykker hos Vibholm. De smukke smykker fra Månesten bliver alle designet i Danmark, hvorefter de lander i Indien, hvor de bliver færdiggjort af dygtige sølv- og guldsmede.

 

Trendy smykker mange fine detaljer

Måske er du endnu ikke faldet for de mange forskellige smykker fra Månesten – men bare rolig det skal nok komme. For når du klikker dig igennem det store udvalg online, som du finder hos Vibholm.dk, kan du ikke lade være med at lade dig forføre af det smukke smykkeunivers. Her er der kræset for selv de mindste små detaljer, uanset om du ser på et par øreringe i guld, eller om du ser på en af de forgyldte fingerringe.

Den meget iøjnefaldende stil, der altid er i stand til at følge tidens ånd, er noget du med garanti vil se, når du scroller dig igennem det store udvalg hos Vibholm.dk. Bestiller du et smykke online, kan du forvente en gratis levering af dit nye smykke fra danske Månesten.