Sponsoreret

En enkelt farverig og livlig Vissevasse plakat kan pryde enhver væg, men alt er altid lidt bedre, når der er to. Vissevasse.dk giver en guide til, hvordan man matcher flere Vissevasse plakater.

 

Det er slet ikke så svært at finde det perfekte par, hvis man bare forstår at følge nogle simple regler, når er der stor garanti for match made in heaven. Vissevasse har mange forskellige motiver at vælge mellem, og derfor kan det hurtigt føles som en jungle at skulle finde to plakater, der passer sammen visuelt oppe på væggen. Heldigvis giver Vissevasse en guide til, hvordan man matcher dine plakater.

 

Der er flere punkter, man skal tage hensyn til, når billederne skal matches korrekt. Først og fremmest er det altid vigtigt at finde motiver, som indeholder nogle af de samme farver og nuancer. Det gør helhedsbilledet mindre forvirrende og skaber mere harmoni. Det betyder samtidigt, at du skal gå efter to plakater, hvor farverne komplimenterer hinanden. Det kan f.eks. være grøn og rød, der giver et godt farvespil.

 

Tredje punkt er modsætninger. Kontraster virker altid godt og kan gå hen og skabe sammenspil, frem for hvad man ville tro, modspil. Kontrasterne kunne være mørke og lyse farver. Så gør det heller ikke noget at størrelserne på de to plakater varierer. Det skaber bare mere spil og leg i rummet. En af de vigtigere punkter, der er med til at skabe et godt match mellem dine Vissevasse plakater er historiefortælling. Hvorfor ikke lade dine motiver skabe en historie selv? Du kan fortælle den helt som du ønsker, når du vælger mellem de mange motiver i shoppen.