Sponsoreret

Kender du Mos Mosh? Hvis ja, så er du sikkert allerede bekendt med det anerkendte brand, som altid har store og spændende kollektioner til enhver kvinde. Hvis ikke, så er du hermed introduceret for det brand, der måske bliver dit favorit.

Favoritmærke blandt kvinder

Der er ikke noget at sige til, at Mos Mosh har fundet sin vej ind i mange butikkers sortiment. Først og fremmest er det et dansk brand, og den store popularitet viser sig også ved, at tøjet har hjemme i nogle af Europas bedste modebutikker. Siden grundlæggelsen af Mos Mosh i 2010 er de braget frem på markedet, og mange kvinder har fået det som favoritmærke. For det andet så er deres helt store specialitet jeans, som har perfekte pasformer, som mange kvinder har glæde af. Siden hen er deres sortiment vokset, og i dag designer de alt inden for tøj, heriblandt jakker, blazers, habitbukser, skjorter, kjoler og t-shirts. Du har altså mulighed for at fylde hele garderoben med dit yndlingstøj fra Mos Mosh. 

Unikke designs

Et af de steder, du kan finde det populære Mos Mosh-brand, er hos KYSTHUSET, som holder til i hjertet af Odders gågade, men som du også finder online på deres webshop. De har alverdens designs af tøj fra Mos Mosh, som du kan kombinere og style præcis, som du har lyst. Mos Mosh er ikke bare perfekte pasformer. Når de nye kollektioner bliver designet, er der altid tre fokusområder, nemlig design, fit og et twist. Det betyder, at tøjet er helt og aldeles unikt, og hos KYSTHUSET kan du få glæde af de nyeste kollektioner.