Sponsoreret

Med Munthe kommer du dybt i den danske modeDNA, hvor de har været en vigtig spiller i den danske modebranche siden 1994. Men selvom de har været med i gamet i lang tid, er det slet, slet ikke blevet kedeligt at købe Munthe.

Den eneste måde, man kan blive i den danske modebranche på i mere end 25 år, og man kan vedblive at være en central figur, er dels ved konstant at forny sig og samtidig være tro mod sit brand og sin egen DNA. Munthe kan begge dele.

For den almindelige shopper betyder det, at Munthe altid vil levere som forventet – og så lige det ekstra. Med forholdsvis små twists gøres kendte styles spændende og nye, og fine detaljer levererer et design, der diskret skiller sig ud fra mængden.

Print og lækre farver

En del af Munthes flotte kollektioner indeholder en god blanding af lækre, dybe farver og print af forskellig art.

Som moden dikterer i disse dage, er dyreprint tilbage på markedet, og Munthe er selvfølgelig med i front, når leonardbuksen skal relanceres. Hos Munthe er blomsterprintet heldigvis også kommet for at blive, og både pastelkjolen i luftigt design og en mere business casual skjorte i sort bærer blomster som den naturligste ting i verden.

T-shirten der aldrig bliver kedelig

En del af Munthes brand er de hvide T-shirts, der umiddelbart kan synes en smule kedelige. Men Munthe formår at sætte smukke, sjove og stilede print på de hvide T-shirts, så de bliver alt andet end generiske – se mere her.