Sponsoreret

Vælg det økologiske alternative, når du skal have din skønhedssøvn. På parcellet.dk har de mange forskellige økologiske og naturlige produkter, der forbedrer din nattesøvn. 

Dyner, puder, madrasser og lagener. Med produkter fra cocoon company er du sikker på at få en mere sund og naturlig søvn. Produkterne indeholder en 100 procent naturlig og økologisk naturfiber, der normalt vokser i de tropiske regnskove. Her er der hverken anvendt pesticider eller insektmidler under processen, hvilket gør dem fuldstændig økologiske og naturlige.

Ikke nok med at sengeprodukterne er et sundere tilvalg end mange andre produkter, der er på markedet, så er dynerne, puderne og madrasserne også silkebløde, da fibrene er dels silkebomuld.

Kan bruges både vinter og sommer

Bliver det lidt for varmt om natten, når kalenderen nærmere sig sommermånederne? Så frygt ej. Med en dyne eller madras fra cocoon company, er der ikke grund til at bekymre sig for at vågne op til svedige og våde lagener og dyner. Grundet fibrenes specielle struktur i produkterne, kan der ikke absorberes fugt i fiberen. Siger kalenderen vinter og kulde, så har dynerne også en isolerende varmeregulerende egenskab, der gør dynerne til en helårsoplevelse.

Ikke nok med, at når du køber et soveprodukt fra cocoon company, får du et sundt og brugbart soveprodukt, men du støtter samtidig også regnskoven og en mere bæredygtig verden. Der bliver nemlig hverken fældet træer eller planter, ved at kunne producere produkterne, da kapokfibrene vokser så højt oppe på træet, at intet andet kommer til skade.