Sponsoreret

Hvis du er mest til den slags smykker, der ikke ligner alle andre, så skal du vælge en Ole Lynggaard ring.

Ole Lynggaard laver eksklusive ringe i en fantastisk kvalitet og med de mest strålende og kreative designs. De fås i mange forskellige stilarter og har et enormt unikt præg. Det unikke kommer af, at en ægte guldsmed har lagt masser af timers arbejde, en god håndfuld personlighed og et godt håndværk i smykket.

Udvalget af ringe fra Ole Lynggaard spænder ekstremt bredt. Der er de klassiske lotusringe, som er en smuk guldring med en smuk, blå sten. Du finder også den smukke snake ring i 18 karat guld, som har et meget særligt look, den er meget kunstnerisk i sit udtryk på grund af den snoede slangekrop. Den blev lavet, da Ole Lynggaard kunne fejre sit 50-års jubilæum. Faktisk kommer inspirationen fra det Egyptiske museum i Cairo, som Ole Lynggaard selv besøgte tilbage i 1969.

Der også de forskellige blad-ringe i tykt, matteret guld, der giver et meget rustikt look. Generelt er Ole Lynggaard inspireret af naturen, og det ses tydeligt i hans arbejde. Der er endda en hel kollektion af nature ringe, men også blad-ringene, lotus-ringene og flere forskellige af de andre ringe har motiver, man finder i naturen.