Sponsoreret

Our Generation dukkerne er en dejlig serie af dukker og tilbehør som passer til de lidt større piger fra 4 år og op.

Our Generation dukkerne er  i en høj kvalitet til rimelige priser, de er hele 46 cm. høje og hører dermed til “de store dukker” som appellerer til større piger. De har livagtige ansigtsudtryk og stadig en blød krop, så selvom de kan stå selv har de stadig en høj “krammeværdi”. De er lavet som små kopier af pigerne, med dejligt langt hår der kan sættes i alverdens frisurer igen og igen og bliver derfor hurtigt pigernes ekstra veninde.

Giftfrit, socialt og miljømæssigt legetøj der holder

Heste og hestetilbehør, en sød hund, hvad med en hotdogbod, alverdens sportsaktiviteter, en scooter eller en firehjulstrækker!? Tilbehør og udvidelser til Our Generation-dukkerne er stort og varieret.

Hver dukke har sin egen personlighed og tilbehøret til Our Generation dukkerne varierer over året, så at du altid kan få nyt flot tøj og udstyr til dukkerne. Der findes et stort udvalg af dukker og dukketøj, fodtøj og accessories til Our Generation dukkerne. Der findes også dukker med hår der kan vokse, og frisørstol med tilbehør til når dukkerne skal “styles”.

Our Generation er et amerikansk mærke, der er blevet forhandlet i Danmark siden 2014. Det er fynske Monito der forhandler dukkerne fra Our Generation, i både en fysisk legetøjsforretning i Svendborg og i webshoppen monito.dk.

Når du handler hos Monito kan du være sikker på at legetøjet er giftfrit, uskadelig og at alle leverandører har en både social og miljømæssigt forsvarlig produktion. Dukkeserien fra Our Generation er blot en del af et stort udvalg, der også også tæller blandt andre Papo, KREA, Plan Toys, Melissa & Doug, Smart Games, Staedtler og Le Toy Van. Se udvalget hos www.monito.dk