Sponsoreret

Permanent makeup er en forholdsvis ny trend, som kommer mere og mere frem. Permanent makeup bliver tatoveret på, og det kan selvfølgelig spare dig tid samt sørge for, at du altid ser knivskarp ud, uanset hvornår på dagen det er. Det er altså ideelt for dig, der har en travl hverdag eller måske har været igennem et sygdomsforløb, hvor du har mistet dine øjenbryn. Permanent makeup har en holdbarhed på 1-5 år alt efter metoden og placeringen, så du skal altså også være sikker på det, du får lavet, inden du gør det.

Permanent makeup – hvad findes der?

Der er mange forskellige metoder, når det kommer til permanent makeup. Her er de 3 mest udbredte:

Læber

Her bliver der tegnet en form, som kunden skal godkende. Du får altså muligheden for at rette formen på dine læber, så de bliver pæne og symmetriske. Dernæst tilføres en farve, som passer til læbefarven, så du får det rette naturlige look. Det er også muligt at arbejde med flere farver, så der kommer mere spil og volume på dine læber.

Bryn

Du kan få tatoveret små hår ved hjælp af microblading, så du ikke behøver at tegne dine øjenbryn op længere. Farven vil være meget fremtrædende de første dage, men derefter vil farven aftage, så det bliver et naturligt look.

Eyeliner

Vi ved alle, hvor svært det kan være at lave en perfekt eyeliner. Hvis du også er træt af det, så kan du altså få lavet den perfekte eyeliner permanent! Om du ønsker den over eller under øjet, så vil du altså altid have en eyeliner, der sidder lige i skabet.