Sponsoreret

Den danske designvirksomhed Normann Copenhagen skaber originale produkter til moderne hjem. Hos tendensshop kan du se et stort udvalg af møbler, lamper og andet tilbehør, der kan give et nyt og elegant udtryk i dit hjem.

Til det moderne hjem

Er du på udkig efter nye møbler til din spisestue, kan du hos tendensshop finde et hav af stole og borde i forskellige designs. Du kan få møbler med træ- og stålben, og stolene fås blandt andet i træ og hård plast, og så kan du vælge mellem stole med og uden armlæn. Er det de bløde møbler, du søger, har du stor mulighed for at finde noget, der uden tvivl vil give et stilrent input til dit hjem. Du kan opgradere hyggelæsningen i en blød lænestol, eller fjernsynsaftenerne kan nydes i én af de komfortable sofaer. For at skabe endnu mere hygge, kan du tilføje diverse accesories, som du kan placere på én af de mange reoler, skænke eller en af de moderne mobile sideborde på hjul.

Stærk slidstyrke og god komfort

Kendetegnet for Normann Copenhagens produkter er, at de har bløde former. Deres stilrene og moderne designs er populære i de nordiske hjem, hvor de er en fryd for øjet og samtidig yderst funktionelle. Desuden besidder møblerne en stærk slidstyrke og uovertruffen komfort, der betyder, at du kan nyde mange hyggelige timer både med familien og vennerne. Normann Copenhagen blev etableret i 1999, og siden er produktionen steget stødt, så populariteten er ikke at tage fejl af. Hop med på bølgen, så du kan opleve de moderne møbler i eget hjem.