Sponsoreret

Er du fast brillebruger, men er du træt af altid at have samme stel og design, eller har du brug for flere slags til forskellige formål i hverdagen? Hos CrossEyes kan du få et brilleabonnement, som giver dig masser af frihed til selv at vælge.

Skræddersyet til dig

Er du én af de mange uheldige, som er afhængig af at bruge briller? Nogle er nødsaget til at have briller på hele dagen, mens andre har brug for briller til at læse, foran en computerskærm, til at køre bil eller ved andre situationer. Hos CrossEyes har du mulighed for et CrossEyesFree-abonnement, der giver dig masser af muligheder. Med et abonnement betaler du en fast pris hver måned, hvor du har mulighed for flere løsninger. Du kan købe forskellige pakker med forskelligt antal briller, du kan skifte med og i forskellige antal brillestyrker. Kort og godt er et CrossEyesFree-abonnement hos CrossEyes et skræddersyet abonnement, som passer til dig og dine behov. 

Masser af ekstraordinære fordele

Ønsker du en fleksibel hverdag i forhold til dine briller, er et brilleabonnement helt klart en optimal løsning for dig. Når du indgår en aftale hos CrossEyes, løber den over 30 måneder, og jo flere briller, du vælger i din pakkeløsning, jo mere sparer du på kontantprisen. Dét er smart! Der er mange fordele ved at være CrossEyesFree-kunde. Blandt andet får du gratis synsprøve, fri service, fleksibel betaling, ekstraordinære rabatter og fordele og valgfrie stel. Lyder det som en løsning, der kan være relevant for dig? I så fald bør du klikke ind og besøge crosseyes.dk, hvor du kan læse mere om de mange muligheder, der er med et brilleabonnement hos CrossEyes.