Sponsoreret

Klemmer dine sko, har du ømme fødder efter en lang dag eller har du bare lyst til at udvide skoskabet? Sko fra Rieker kommer de ømme fødder til livs med en komfortabel sko til både mænd og kvinder.

Fodformet sko til hele dagen

Med rødder tilbage til 1874 har den tyske skoproducent, Rieker, efterhånden en del år på bagen. Dette betyder en lang årrække erfaring, hvor der hele tiden har været særlig fokus på, at skoene er af højeste kvalitet med en særlig god komfort. Det helt unikke for skoene fra Rieker er et anti-stress-system, der både støtter din ryg, dine hofter og dine knæ ved at være stødabsorberende. Derudover er hver enkelt sko produceret i bløde materialer, så de former sig efter dine fødder. Alt dette betyder, at enhver Rieker-sko er behagelig at have på en hel dag, ganske uden ømheder i ryg, hofter eller knæ.

Flotte designs til flere formål

Blandt det store udvalg hos Rabøl Sko, finder du både sko til mænd og kvinder, herunder også sandaler og støvler. De fleste sko er i neutrale farver som sort, brun og grå, men det er også muligt at finde røde, gule og sølv, hvis der skal sættes farver på hverdagen. Derudover kan du få med og uden snørebånd, med velcro, eller helt uden en særlig lukning. Der er altså sko at finde for enhver og til ethvert formål og behov. Har du brug for rådgivning, sidder medarbejderne hos Rabøl Sko klar til at hjælpe, og når du bestiller for over 499 kroner, får du gratis fragt. Desuden er du garanteret hurtig levering, så du straks kan få glæde af dine nye sko.