Sponsoreret

S.N.C. Herning har i mere end 85 år designet lækre striktrøjer i en fantastisk kvalitet. Hos S.N.S. Herning fejler kvaliteten aldrig noget, heller ikke selvom der er gået mange år, siden virksomheden startede op i Herning. Den gamle virksomhed bygger så at sige stadig på alle de gamle dyder og kvaliteter, som lige fra start var med til at kendetegne virksomheden.

Den danske virksomhed er mest kendt for at designe den klassiske sømandstrøje. Trøjen har lige siden S.N.S. Hernings start været et populært produkt og bliver stadig den dag i dag strikket på nøjagtig samme måde, som dengang virksomheden startede. Selvom den flotte striktrøje er det primære produkt hos S.N.S. Herning, så har produktkategorierne lige så stille vokset sig større. Du kan derfor både finde sweaters med høj hals, cardigans og lækre tørklæder. Sortimentet er også blevet udvidet, og derfor laver S.N.S. Herning nu produkter til både mænd og kvinder.

Varme og komfortable

Hos Havhokeren kan du finde et godt udvalg af de lækre striktrøjer. Du kan finde dem i flere forskellige størrelser og farver. Så er du på udkig efter en flot striktrøje, som udover at være dejlig varm, også føles dejlig og komfortabel. Så er en trøje fra S.N.S. Herning et sikkert valg, som også giver dig et elegant og sofistikeret look. Også selvom det blot er for at holde på varmen. Skulle du have spørgsmål angående de lækre sømandstrøjer fra S.N.S. Herning, så er Havhokeren altid klar til at hjælpe dig med en professionel rådgivning.