Sponsoreret

Sommetider er det bare nemmere at tørre håret med en føntørrer i stedet for at lade det lufttørre. Det skal der selvfølgelig også være mulighed for en gang imellem. Men hvis du føntørrer dit hår ofte, er det vigtigt, at du passer godt på det. 

For meget varme kan nemlig ende med at skade dit hår. Så hvis du gerne vil beskytte dit hår mod varmeskader på bedste vis, bør du læse med videre her. Disse tips hjælper dig med at få sundt og lækkert hår selv, hvis du tit finder din føntørrer frem.

  1. Fugt og plej altid dit hår inden føntørring

Inden du tænder føntørreren, skal du først vaske dit hår som normalt. Det er ydermere en fordel, at du putter balsam i dit hår. Dette vil hjælpe med at glatte og styrke dit hår. Slut af med at tørre dit hår så meget som muligt med et mikrofiberhåndklæde eller en t-shirt.

  1. Lad dit hår lufttørre i noget tid

Alt efter din hårtype er det en fordel, at du lader dit hår lufttørre noget tid, inden du går i gang med at føntørre det. Rent faktisk bør du lade dit hår lufttørre naturligt i så lang tid, det er muligt. Det er i hvert fald bedst for dit hår.

  1. Brug et varmebeskyttende produkt

For at beskytte dit hår så godt som muligt bør du ligeledes gøre brug af et varmebeskyttende produkt. Det kan eksempelvis være et varmebeskyttende produkt fra Redken eller et andet mærke. Disse produkter hjælper med at beskytte dit hår mod varmeskader.