Sponsoreret

Gaffa tape, pakketape, dobbeltklæbende tape – der er mange former for tape, og er du allerede kendt indenfor skate verdenen, så kender du sikkert også til griptape. Hvis ikke, så kan du finde svaret lige her. 

 

Griptape er det tape, som man i skate verdenen bruger for at holde fødderne på brættet, når man skater. Griptape er et grovkornet materiale, som mest af alt kan sammenlignes med sandpapir, som hjælper dig med at stå fast på brættet. 

 

Sådan sætter du tapen på

Det er ikke svært at anvende griptape, og er det første gang du skal prøve at sætte det på dit board, så er en god gang tålmodighed en god succesfaktor, hvis du gerne vil have et holdbart resultat. 

 

  1. Start med at fjerne papiret på griptapen, så det kun klistrer på den ene side. Placer tapen på midten af dit board, og sørg for at fastgøre det – brug eventuelt det papir du netop har fjernet, til at fastgøre med. 

 

  1. Lav nu et lille snit i hvert hjørne af tapen. Skær tapen til. 

 

  1. Brug det overskydende tape til at file kanterne til, således der ikke er hjørner eller skarpe kanter på boardet, der kan være med til at minimere holdbarheden. 

 

  1. Nu er det tid til at lave huller til boltene i boardet. Brug eventuelt en unbrakonøgle. 

 

Vil du gerne have griptape af høj kvalitet, og gerne også have muligheden for at finde en tape i alverdens fede farver og mønstre? Så klik ind på thebossshop.dk, og find en griptape, der er fremstillet i et kraftigt og slidstærkt materiale.