Sponsoreret

Danske piger og kvinder er desværre kendt for, at have nogle ret kedelige klæder i garderobeskabet. Danske kvinder er nemlig mest glade for at gå i sort, grå, beige og sommetider hvid, og det er der ikke meget fest og farver over. Derfor er det heller ikke en overraskelse, at klædeskabet hos en dansk dame til tider er lidt kedeligt.

Bryd mønsteret

Der er ingen grund til, at du skal have de samme ting i klædeskabet, som alle andre kvinder. Hvorfor ikke skeje lidt mere ud hvad gælder farver, mønstre og design?

Du kan for eksempel få en helt masse super fede items brugt. Ikke nok med, at det er mere bæredygtigt at købe brugt, så er det oftest også nogle meget flottere sko, tasker, jakker og meget mere, som du kan få brugt.

Shop genbrug og vintage

Når du skal skabe en mere unik tøjstil, er det fuldstændig oplagt at købe genbrug og vintage items. Der er et kæmpestort marked du kan dykke ned i, og det kan næsten være en hel sport, at finde de rigtig gode og unikke klæder til garderoben.

For eksempel kan man få flere unikke Louis Vuitton tasker brugt, som ikke ligner alle andre Louis Vuitton tasker. Kig på nettet og se det store udvalg af skønne designertasker i designs, som du aldrig har set før! Modellerne er ofte udgået, og kan derfor ikke købes fra nye. Det giver dig et meget større udvalg og i sandhed noget, der er unikt og stråler af vintage.

Derudover kan du selvfølgelig få jakker i ægte 70’er stil, hvor der er lidt mere gang i farverne og designmæssigt.

Når du får skabt din mere unikke stil, så vil du opleve, at folk vender hovedet efter dig på gaden, og de komplimenterer dit tøj!