Sponsoreret

Solbriller til damer er uundværlige, når solen skinner. Ikke nok med at de beskytter dine øjne, så kan de også være med til at komplementere dit outfit på bedste vis. Du kan vælge mellem et hav af forskellige solbriller og ende med lige præcis det look, du ønsker. Her finder du tips til, hvordan du matcher dine solbriller med dit outfit.

Tænk over farverne

Et af de vigtigste aspekter, du skal overveje, når du matcher tilbehør med dit outfit, er farver. Derfor bør du sørge for, at farven på dine solbriller passer til outfittet. Det behøver ikke nødvendigvis at være et nøjagtigt match, men farverne bør passe nogenlunde sammen. 

Hvis du har gråt eller sort tøj på, kan du matche dit outfit med mørke solbriller. Hvis du har en smaragdgrøn kjole på, kan du matche den med forskellige nuancer af grøn. Når det er sagt, så er det skam en god idé at lege med forskellige farver og prøve forskellige ting af.

Overvej de forskellige accessories

Ikke nok med at du skal matche dine solbriller med selve tøjet, så bør du også have dine andre accessories in mente. Det hjælper dig med at skabe et endnu smartere look. Du kan eventuelt vælge solbriller i samme farve som det tilbehør, du har på. Det kan eksempelvis være smykker, hårbånd, tørklæder eller lignende.

Hav mere end et par solbriller

Hvis du elsker at lege med stil og farver, når du styler dig selv, er det en fordel at have mere end et par solbriller. Det gør det langt nemmere at finde det rigtige par til dit outfit. Desuden får du mulighed for at prøve noget nyt hver gang.