Sponsoreret

Skægpleje har aldrig været nemmere end nu. Der findes nemlig et hav af lækre produkter, der hjælper dig med at passe og pleje dit skæg. Du skal bare lære, hvordan du passer godt på dit skæg.

1. Tålmodighed er en dyd

Først og fremmest er det vigtigt, at du er tålmodighed. Et flot skæg kommer ikke fra den ene dag til den anden. Når først du begynder at lade dit skæg gro, skal du desuden modstå trangen til at trimme eller style det i den første tid. I stedet skal du lade være med at gøre noget ved det. Dette sikrer, at hårene vokser mere jævnt.

2. Lær at trimme dit skæg

Trimningen er afgørende for et velplejet skæg – også selvom du planlægger at lade det gro. Køb en kvalitetstrimmer og lær den rigtige teknik at kende, der passer til dit skæg.

3. Vask dit skæg regelmæssigt

Dette er især vigtigt i de tidlige vækststadier. Men rent faktisk handler det ikke kun om hårene, men også om huden indenunder. At vaske dit skæg er en vigtig del af skægplejen, og du bør gøre det flere gange om ugen.

4. Brug skægolie

Det er en meget god idé at bruge skægolie, da den kommer med et væld af fordele. Men for at finde den rette for dig kan det være en god idé at prøve flere forskellige skægolier.  

5. Red dit skæg

Udover at du bør trimme dit skæg sommetider, så skal du også rede det. Du kan rede dit skæg dagligt med en kam eller en skægbørste, da det hjælper dig med at holde styr på skægget.