Sponsoreret

Sværger du til smukke kjoler, men kan det nogle gange være svært at style dem? Så får du her 5 gode måder til, hvordan du kan gøre det, for med en smart kjole fra munthe, er der omtrent lige så mange muligheder, som der er med todelte sæt. Og lige her får du nogle ideer til, hvordan du kan bruge den smarte kjole.

 

Kjolen for sig selv

En måde er at bruge kjolen helt alene, og for eksempel lade skoene bestemme dit udtryk. Vil du være klar til fest, kan du bruge et par højhælede stiletter, som gør kjolen absolut festklar.

 

Brug din kjole som nederdel

Du kan også nemt bruge den nye kjole, som en nederdel. Tag for eksempel en skjorte over kjolen, det giver et super smart lag-på-lag look. 

 

Brug din kjole som en top

Vælger du en kjole der ikke er så lang, kan du nemt bruge kjolen som en smart top. Du kan for eksempel vælge at bruge kjolen sammen med en nederdel, som du bærer over kjolen. 

 

Brug din kjole sammen med bukser

Bukser under kjolen er altid et hit. Og bruger du din kjole sammen med et par smalle jeans, så har du det perfekte hverdagslook. Det samme gælder iøvrigt, et par leggins. 

 

Brug din kjole sammen med smarte accessories

Vil du gerne fremhæve din talje i din nye kjole, er et bælte helt perfekt. Samtidig er en smart hue eller smart hat, særdeles god, hvis du går efter at få et afslappet og cool look.