Sponsoreret

Der findes mange forskellige former for planter. Derfor kan det være svært at vælge de bedste indendørs planter til dig og dit hjem. Alle kan have planter derhjemme. Det handler bare om at finde de helt rigtige. Læs med videre her og lær mere om, hvilke overvejelser du bør gøre, inden du køber en eller flere planter hos FLOWR.

Hvor god er du til at passe planter?

Planter er meget forskellige. Nogle planter er nemme at vedligeholde og tilpasningsdygtige, og de vil ikke have noget imod, hvis du glemmer at vande dem en gang imellem. 

Andre planter har brug for, at du tager dig mere af dem. Her er det vigtigt, at du vander dem regelmæssigt, at jorden har den rette mængde fugt og så videre. Så før du vælger at købe planter til hjemmet, bør du overveje, hvor god du er til at passe dem. 

Hvilket lys er der i dit hjem?

Du ved det nok godt allerede: Planter har brug for lys. Dog har nogle planter brug for mere lys end andre, og nogle planter har næsten ikke brug for noget naturligt lys overhovedet. Det kan være svært at afgøre, hvilken type lys du har. Det er en fordel at have en specifik plantes lysbehov i hovedet, før du vælger at købe den med hjem.

Hvordan skal planten se ud?

Sidst men ikke mindst skal du naturligvis købe en plante, som du godt kan lide. Planter fungerer ofte som et dekorativt element i indretningen. Så du bør vælge en plante, der passer godt ind i din bolig.