Sponsoreret

Det schweiziske ur mærke, Hublot, er at finde i Swisstime’s store ur kollektion.

Kvalitet er nøgleordet, når de schweiziske ure af mærket Hublot skal beskrives. Brandet, der blev etableret tilbage i 1980 er i dag især kendt for at være de første ure, der havde en rem, som var lavet af naturgummi.

På swisstime.dk er der repræsenteret seks forskellige modeller. Det er dog langt fra hele kollektionen, men blot et uddrag, som du finder af lækre hublot ure. Modellerne rangerer indenfor prisklassen 50.000 kroner til 215.000 kroner. Hublot urene, der er mest kendt for sin gummirem, fås også hos Swisstime med læder- og stålrem.

Big Bang Evolution og Classic Fusion Automatic

Hublot Big Bang Evolution og Hublot Classic Fusion Automatic er de to modeller, der er at finde på webshoppen. Det helt premium ur er det elegante Big Bang Evolution i 18 karat rose guld med keramisk lünette på gummirem. Skal prisen være lidt lavere, så er Classic fusion Automatic i titanium på læderrem et godt alternativ. Looket her er meget klassisk og stilrent. I middelklassen man Big Bang Evolution- modellen i carbon på gummirem. Denne model ser mere robust og sporty ud end de andre i sortimentet.