Sponsoreret

Med sin klassiske elegance et raffineret high-end look, lokker det danske tøjmærke One Two Luxzuz den modne kvinde.

Hvordan skal dagens stil være? Uanset, om du er til afslappet eller festligt, så har sannec.dk måske det du mangler, fra deres store udvalg af One Two Luxzuz tøj. Den skandinaviske enkelthed er et gennemgående tema i alle kollektionerne. Det er især toppe og overdele, såsom blazere og bluser, der er at finde. Leopardprintet dominerer i øjeblikket hos One Two, hvor der både er bluser, toppe, kjoler og nederdele i printet.

Når de koldere dage trænger sig på, så er der flere forskellige designs, når det kommer til jakkerne og overtøjet. Både den lange uldjakke i leopardprint, samt bikerjakken i læder er at vælge mellem på sannec.dk.

Tøjkollektionen egner sig også godt til, hvis du skal til middag eller et cocktailparty, hvor silkeskjorterne og de lange nederdele er ideelle. De lange nederdele har One Two et mindre udvalg af. Det er løse modeller i farverige og livlige prints, der er velegnet til både en tur på dansegulvet, men også til en sommeraften på terrassen med vennerne og et glas vin.