Sponsoreret

Længere og længere skoledage for elever rundt omkring i de danske folkeskoler kræver gode, ergonomiske møbler. Selvom idræt og bevægelse heldigvis fylder mere i skoleskemaet, skal eleverne fortsat sidde ned for at lære at læse, regne og skrive. Derfor er ergonomiske møbler nødvendige.

Det er ikke kun landets undervisere, pædagoger og skoleledere, der arbejder på at skabe gode skoledage for Danmarks tusindvis af skoleelever. Virksomheden Kolon Total Inventar gør også. Du finder et stort udvalg af skolemøbler hos Kolon.dk, som er møbler designet til hverdagen rundt omkring i skolerne. Der er borde med tiltfunktion, mobile borde, der nemt flyttes rundt, justerbare stole i spændende farver og meget mere. Alt sammen holdbare løsninger i pæne designs, der opjusterer komforten i skolen.

Funktionalitet og inspirerende indretning

Èn ting er, at skolemøbler selvfølgelig skal være funktionelle og slidbare, en anden ting er, at indretningen på en skole er med til at skabe et læringsmiljø og rum, som er nutidigt og inspirerende. Disse to ting skal gå op i en højere enhed, når man udvikler møbler til skolebrug. Det er det, Kolon Total Inventar kan.

Gruppearbejde, naturfag og billedkunst

Undervisningsfagene lægger op til forskellige arbejdsformer, og derfor er indretningen i et billedkunstlokale anderledes end i naturfagslokalet. Skal bordene være høje med skamler til? Er der brug for møbler, hvor grupper kan sidde og arbejde? Hvordan skaber man indretning, der lægger op til projektarbejde? Disse spørgsmål kan Kolons medarbejdere hjælpe med at besvare, uanset om kunden ønsker en individuel løsning eller har brug for sparring til nyt inventar.