Sponsoreret

Sneakers har allerede i længere tid været en fast del af den modebevidste garderobe, men også plateau sneakers har fået deres comeback, og hos Woden finder du lige præcist det par, der passer til dig og din stil!

Til hverdag og fest

Ligegyldigt om du er høj eller lav giver et par plateau sneakers fra Woden din gardarobe et løft! Plateau sneakers fra Woden fås i mange farver og mønstre og egner sig til både hverdag og fest. Kombinér for eksempel en finere sort kjole med enten et par klassiske plateau sneakers i hvid eller sort, leg med farver og mønstre til en festlig lejlighed, eller giv dit hverdagslook et mere sporty udtryk.

Modebevidsthed med afsæt i bæredygtighed

Hos Woden får du sneakers, hvor der er lagt vægt på de skandinaviske designværdier, naturlige kvalitetsmaterialer og værdi for pengene. Bæredygtighed spiller ligeledes en stor rolle for brandet, der forsøger at arbejde så bæredygtigt som muligt og anvende naturlige materialer, der tager afsæt i den skandinaviske natur. Dertil har brandet også fokus på komfort, og dets sneakers er derfor behagelige at have på.

Hurtig levering til din dør

Tjek det store udvalg af plateau sneakers ud på Wodens webshop og shop dine sneakers derhjemme i ro og mag. Der er hurtig levering inden for 1-3 hverdage, så du kan hurtigt komme i gang med at bruge dine nye sneakers. Tilmeld dig også Wodens nyhedsbrev, hvor du bliver opdateret om events og konkurrencer samt får inspiration til styling og pleje af dine sneakers.