Sponsoreret

Har du et forestående bryllup i sigte? Bryllupsdagen er en af de største dage i livet for mange mennesker. Derfor skal den være lige præcis, som du ønsker, og lige præcis så mindeværdig, som du drømmer om. Leder du efter bryllupslokaler Aarhus? Så skal du overveje Thors Mølle. 

Thors Mølle: midt i naturen

Mange kvinder har drømt om dagen, siden de var ganske små. Nogle drømmer om den store fest med alle de gæster, der kan samles, mens andre drømmer om et mindre gilde med de allernærmeste. Hos Restaurant Thors Mølle kan du og din udkårne få lige præcis den fest, I drømmer om, og så endda i de mest romantiske omgivelser med masser af historie bag sig. Thors Mølle blev nemlig anlagt allerede i 1637 som en krudtmølle. Gennem mange års forandring blev den både omlagt til en feldberedermølle og en mølle, hvor man fremstillede kradsuld af gamle klude. Der blev bygget et møllehus, og i 1940 blev dette erstattet med den bygning, der er i dag. Senere igen blev Orangeriet bygget, og det er netop i disse bygninger, I har mulighed for at fejre den store dag. 

De klarer det hele

Lyder Thors Mølle som et sted, der skal være lokation for jeres store dag? Omringet af smuk natur og dyrehaven i baghaven, har I mulighed for at fejre dagen med helt op til 120 gæster i de store, lyse lokaler. En bryllupsfest kræver stor planlægning, men du kan trygt lægge det i hænderne på folkene hos Thors Mølle. De sørger nemlig gerne for både reception, bryllupskage, middag, drinks og fest, så du, din udkårne og alle jeres gæster blot skal nyde den store dag.