Sponsoreret

Støvletter er måske den støvle, der er allernemmest at inkorporere i din garderobe. De fås i et utal af skønne varianter lige fra feminine silhuetter med spinkle hæle til rå modeller i læder med chunky hæle og legesyge detaljer. Derudover finder du selvfølgelig også støvletter i vovede farver, cowboy-look og imiteret krokodilleskind. Men hvordan styler du de forskellige varianter, så dit outfit kommer til at se elegant og stilrent ud?

Sådan styler du støvletter på tre måder

Støvletter er meget alsidige og kan bruges til alt fra feminine kjoler og nederdele til cropped jeans og habitbukser.

  1. Det rå og feminine look: Er du vild med kontrasten mellem det rå og det feminine, kan du nemt opnå dette look med støvletter. Gå efter en støvle i et lækkert materiale som kalveskind, og vælg en med rå detaljer som spænder, lynlåse eller syninger. Kombinér dem med en feminin kjole og voíla – du har et stilrent, kontrastfyldt look på ingen tid.
  2. Det ultra-feminine look: Er du ikke til kontraster, men derimod en mere til en feminin stil, kan du vælge en støvle i afdæmpede farver eller en støvle i en neutralt læder med en lille hæl. Sæt dem sammen med din yndlingskjole eller en nederdel og en feminin bluse.
  3. Det edgy look: Er du ikke til kjoler, men mere til jeans og et råt men afslappet look, er der rig mulighed for også at skabe det med støvletter. Vælg en støvle i mørke farver med en chunky hæl og cool detaljer. Sæt dem samen med et par jeans, der slutter lige over anklen, så støvlen rigtigt kommer til sin ret.