Sponsoreret

Der er ikke noget, der kan lune et outfit op som en dejlig, varm hjemmestrikket trøje. Tilføjer du en striktrøje til dit outfit – hvad end det er en kjole, en skjorte eller nederdel med en top – så kan en smart striktrøje gøre noget godt for det. Efteråret og de kolde måneder sætter ofte en stopper for de friske sommerkjoler, men det kan en striktrøje være løsningen på. Bruger du yndlingskjolen med et par busker under og en strik over, så har du pludselig et smart outfit, der kan bruges i overgangsæsoner og vinteren. Strikken kan tilmed varme dig i dit kølige sommeraftner.

Forsyn dig selv med en varm strik

Er du kreativt anlagt, så kan en striktrøje måske være et godt projekt for dig – hvis du ellers har lidt strikkeerfaring, ellers skal du måske starte med et mere simpelt projekt. Hos Uldfisken.dk finder du alt, hvad du skal bruge for at komme godt i gang med strikke-karrieren. Sortimentet tæller alt lige fra strikke og hækleudstyr til garn, opskrifter og masser af inspiration.

Kunne du tænke dig en striktrøje, du selv har sat dit eget personlige præg på? Vælge et brand som Isager Garn, her får du kvalitetsgarn af uld, der er velegnet til tøj såvel som huer, vanter og halstørklæder. Garnet fra Isager fås i et hav af forskellige farver – vælg den opskrift og det garn, der falder i din smag.