Sponsoreret

Allerede i dag har du mulighed for at tage kontakt til ”Til Tops Frederiksdal” og booke en hel dag i teambuildingens tegn, hvor kollegaer i fællesskab med hinanden kan få styrket sammenholdet på et team.

 

Til Tops Frederiksdal giver jer mulighed for at prøve en del forskellige aktiviteter. Klatreparken har nemlig sjove udendørs aktiviteter nær København, så hvis kontoret ligger i København, så skal I ikke køre langt for at nå stedet, hvor alting sker.

 

Hvis I leder efter et sted, hvor der skal være udfordring for alle, så er Til Tops Frederiksdal et godt sted at vælge. Det er stedet, hvor alle få lov at afprøve sine grænser og ved hjælp af samarbejde skal alle nok komme igennem. Der er nemlig udfordringer for alle. Der er blandt andet klatrebaner i forskellige niveauer grøn, blå og rød, hvor farverne udgør en sværhedsgrad. Hvis du kan lide fysisk og psykisk udfordring, så er den røde bane lige noget for dig, men hvis du derimod ikke er til de vilde højder, så er den grønne eller den blå bane lige dig. Det vigtigste er, at I gør det sammen som et team.

 

Samarbejde og sammenhold er nøgleordet for teambuildingen. Det handler om at gennemføre det hele sammen med high fives, opmuntrende ord, krammere og alt, hvad det ellers indebærer. I vil opleve at anerkendelsen og opbakningen under en udfordring er med til at flytte dine grænser og hjælper dig til at turde meget mere.