Sponsoreret

Står du og mangler et logo, navn eller et motto på din løbetrøje, hættetrøje eller noget helt tredje, så er tekstil-tryk.dk klar til at trykke lige det du ønsker på dit valgte stykke tøj.

Virksomheden Tekstil-Tryk laver lige det tryk på tøj, som du ønsker. Hvad enten det er på en løbetrøje, jakke, sweatshirt eller måske på en mulepose, så er det muligt at få til at ske, når tekstil-tryk.dk trykker. Tekstil-Tryk trykker ikke bare på dit foretrukne materiale, men der er også mange forskellige måder og teknikker at gøre det på.

Solventtryk er en af de mest populære teknikker, når det kommer til polyesterblandinger som løbetøj og fodboldtøj. En anden metode kan være hotmelt, der kan anvendes på næsten alle tekstiler. Som en af de eneste trykkerier i Danmark, har tekstil-tryk.dk DTG-tryk, der er velegnet til mørke tekstiler, da alle farver træder flot frem på stoffet, og føles blødt.

En helt anden metode, som Tekstil-Tryk også benytter sig af, er gummitryk, hvor man skærer motivet ud af en tynd skive gummi og derefter stryger det på stoffet. Det er meget velegnet, når der skal trykkes tekst eller grafiske motiver, da der kan laves streger ned til 1 mm i tykkelsen. Gummitryk kan tåle meget og det falmer ikke.

Tekstil-Tryk.dk tilbyder mange forskellige måder at trykke netop dit motiv på. Derfor er det altid muligt at gå ind på deres hjemmeside og læse mere om de forskellige trykkemetoder, der kan vælges i mellem.