Sponsoreret

Bruger du det meste af din tid i køkkenet og laver mad til gæsterne på en restaurant? Hvis du er kok, ved du sikkert allerede, hvor vigtigt det er med et godt og solidt forklæde. Find kokke forklæder her, så du kan finde det helt perfekte forklæde.

Innovative designs

Er dit forklæde ved at være slidt op, eller har du bare fået øjnene op for et nyt? Uanset hvad, bør du tage et kig forbi Kentaur. De er nemlig specialister i forklæder, og så er de ikke som enhver anden specialist. Med mere end 30 års erfaring har de helt styr på design og produktion, og deres popularitet på både det danske og det europæiske marked illustrerer den høje kvalitet meget godt. Det unikke hos Kentaur er, at de ikke bare designer og producerer for at følge med moden, men de samarbejder med forbrugeren. Det vil sige, at kokke som dig bliver inddraget i processen. Al erhvervsbeklædning testes nemlig af forskellige fokusgrupper, ambassadører og professionelle vaskerier, så det enkelte forklæde bliver helt perfekt på alle lede og kanter. 

Mange muligheder

Hvis du bruger hver dag i et køkken, er der ikke noget at sige til, at dit tøj bliver slidt. Du finder med tiden sikkert også ud af, hvilke behov du har for et godt forklæde, og det er her, Kentaurs innovative arbejde er ideelt for dig. Om du er til et smækforklæde, som er med eller uden justerbar nakkestrop, eller om du er på udkig efter et forklæde med strop til et viskestykke, så er det muligt at finde. Mulighederne er mange, så gør dig selv en tjeneste og kig forbi.