Sponsoreret

Aldrig før har vi brugt så meget hånddesinfektion, som vi gør nu. Du ved også godt hvorfor – det er nemlig på grund af den overskyggende pandemi – Corona. Det betyder, at vi spritter hænder, håndtag, og bordplader mm. af som aldrig før, lige præcis for at hjælpe til med at bremse udviklingen af denne ødelæggende pandemi.

Hos Lomax.dk finder du et stort udvalg af effektive produkter til hånddesinfektion, lige fra gel til håndsprit på sprayflaske.

Det er ikke rart at blive syg, uanset om det er af Corona eller om det er af en helt almindelig influenza. Nogle gange rammer sygdommen alligevel, men du kan selvfølgelig også selv hjælpe til for at holde den lidt på afstand. Det kan du blandt andet gøre ved at have en god håndhygiejne. Det gælder både derhjemme men i høj grad også på arbejdspladsen.

For det første skal du selvfølgelig altid sørge for at vaske hænder efter toiletbesøg og inden du laver mad. Men i andre situationer hvor du ikke har adgang til vand og sæbe, så kan håndsprit være et glimrende alternativ.

Når du skal vælge en håndsprit eller et desinfektionsprodukt, skal du vælge en med en alkoholkoncentration på 70-85%. Den høje koncentration af alkohol betyder, at bakterier, svampe og virus hurtigt bliver tilintetgjort.

Vil du ikke have en håndsprit som er flydende, kan du hos Lomax.dk vælge mellem flere forskellige slags. For eksempel en håndsprit på spray, som også kan bruges på håndtag og overflader eller en mere tyktflydende gel.

Uanset hvilken en variant du vælger, kan du være sikker på blive fri for bakterier og virus.