Sponsoreret

Sommeren nærmer sig, og det er tid til at gøre garderoben sommerklar. Selvfølgelig er det ikke en nødvendighed, men det vil gøre dit liv meget nemmere, så du hurtigere kan finde de perfekte sommeroutfits til varme dage. Hvis du gerne vil gøre din garderobe sommerklar, skal du bare følge disse tips.

Trin 1: Fjern vintertøj fra din garderobe

Først og fremmest er det en god idé at fjerne vintertøjet fra din garderobe. Der er ingen grund til, at det ligger og fylder, da du højst sandsynligt ikke skal bruge det i de næste par måneder. Du kan pakke tøjet ned i kasser og skrive på dem, hvad du putter i kasserne. På den måde er der også bedre plads til dit sommertøj.

Trin 2: Prøv dit sommertøj

Nu når du har gemt vintertøjet væk og fundet sommertøjet frem, bør du prøve tøjet. Hvis tøjet passer, så tjek hvordan det ser ud. Undersøg grundigt hvert enkelt stykke tøj, så du nemmere kan afgøre, om det skal til vask, eller om det blot skal hænges ind i skabet. Derudover kan det være, at du finder tøj, som er gået i stykker m.m.

Trin 3 – Sammensæt forskellige outfits

Når du har fundet frem til det sommertøj, som du vil beholde, kan du give dig i kast med at sammensætte forskellige outfits. Det giver dig mulighed for at finde ud af, om du eventuelt mangler nogle basistoppe, der passer perfekt til dine nederdele og shorts eller lignende. Du kan ydermere tage billeder af de outfits, som du virkelig bliver glad for. Mangler du nyt sommertøj, kan du tage et kig i en tøjbutik Østerbro.