Sponsoreret

Hvis du skal i gang med at indrette dit hjem og ønsker at starte med stuen, kan du blive overvældet af alle de forskellige muligheder. Du skal nemlig overveje alt lige fra væggenes farve til møbler og meget mere. Her finder du tips til, hvordan du bedst muligt indretter din stue.


Kig på hvad du allerede har

Medmindre du skal i gang med at indrette dit allerførste hjem, har du sikkert allerede nogle møbler, du ønsker skal være en del af din stue. Til at starte med skal du kigge på, hvad du allerede har og sørge for, at disse bliver en del af indretningen. Der er ikke noget værre end at forestille sig en smuk indretning og derefter opdage det bare ikke fungerer med din sofa.

 

Hvad skal din stue bruges til?

Har du masser af venner på besøg hele tiden, eller har du en stor familie? Laver dine børn deres lektier i stuen? Og har du kæledyr? Du bør altid overveje, hvad din stues funktion skal være, da det hjælper med at indrette den optimalt. Hvis du eksempelvis har brug for en opbevaringsløsning, skal du huske at placere en eller flere reoler i din stue. Find din Mistral-reol hos Lauridsens Møbler her.

 

Tænk langsigtet

Kvalitetsmøbler kan være dyre, og du skal derfor vælge møblerne med omhu, så du ikke bliver trætte af dem. Helt generelt er det værd at investere i tidløse design, når der er tale om de essentielle og mere dyre møbler til stuen.