Sponsoreret

Som cykelrytter er der flere ting, du bør have til dine cykelture. Det mest essentielle og det første der dukker op i tankerne, er naturligvis en cykel.

Men nu kigger vi på de mere mindre men stadig essentielle ting, som du har brug for som cykelrytter. Der er nemlig adskillelige beklædningsgenstande og andet gear, du som cykelrytter kan have glæde af.

Cykelbukser

Når du skal vælge cykelbukser til kvinder, er der flere faktorer, som spiller ind. Cykelbukserne vil for mange føles stramme, og puden bagpå kan virke ubehagelig – men der er ingen tvivl om, at det er mere ubehageligt, hvis du ikke har puden bagpå!

Som hovedregel skal cykelbukserne og siddepuden være af høj kvalitet og have en tæt, anatomisk pasform, som passer til dig. Desuden er det vigtigt med meget elasticitet og åndbarhed, og de skal som sagt sidde ret stramt.

Lappegrej

Det er helt essentielt at du har lappegrej derhjemme som cykelrytter. Det er nemlig ikke ualmindeligt, at din cykel på et tidspunkt eller to mister pusten i et af dækkene, og så er det altså godt, at lappegrejet er lige ved hånden.

Mobilholder

For at dine cykelture bliver så gode og lette som muligt, bør du have dig en mobilholder. Mobilholderen sørger for, at du altid kan se din mobil, fordi den sidder på styret. Samtidig er den perfekt, hvis du bruger din mobil til at vise vej. Så kan du altid se, hvor du skal køre hen og hvor lang tid der er tilbage af cykelturen.

Sadeltakse

Hvis du skal have lidt småtteri i form af snacks eller andet vigtigt til din tur, så er det en sadeltaske, du skal ud at skaffe dig. Den smarte sadeltaske sidder fast lige under sadlen, så du nemt kan nå den, selvom du sidder på cyklen og kører derudaf.