Sponsoreret

Det kan være svært at købe hjemmesko til børn, hvis du ikke har prøvet det før. For hvilke sko skal du vælge, og hvilken størrelse skal du købe? Heldigvis er der hjælp at hente, hvis du bruger denne tjekliste til køb af hjemmesko til børn

Sådan finder du de rette hjemmesko til dit barn

Herunder finder du flere gode råd, der kan hjælpe dig med at vælge de helt rigtige hjemmesko til dit barn:

  • Det er vigtigt, at dit barn altid prøver skoene, så du køber den rette størrelse. Skal du bestille hjemmesko online? Så tegn en skabelon af dit barns fod, så du kan sammenligne den med et størrelsesskema for sko til børn.

  • Du må aldrig købe hjemmesko, der er for små. Dit barns tæer har nemlig brug for plads til at bevæge sig. Der bør være omkring 10 til 15 millimeter fra dit barns tæer til skoens snude.

  • Mange bruger den gammeldags “tommeltest” for at finde ud af, om skoens størrelse er korrekt. Dog er dette ikke en god idé, da børn automatisk trækker tæerne tilbage, når de føler presset fra tommelfingeren. Brug i stedet metoden med en skabelon eller mål barnets fod i skobutikken.

  • Få dit barn til at prøve hjemmeskoene eller mål dit barns fødder om eftermiddagen. I de senere timer af dagen er børns fødder typisk større på grund af, at de har leget og været aktive i løbet af dagen. 

Følger du disse gode råd, vil du uden tvivl få købt de perfekte hjemmesko til dit barn.