Sponsoreret

Har man fast adresse i Danmark, er ens hverdag ofte defineret af vejret. Og det er den kedelige slags af det. Havde det danske klima bare budt på 240 årlige soldage, behøvede vi aldrig at tænke to gange over om vores tøj også kunne få os hele vejen til arbejde. Men det gør det ikke, og det skal vi.

 

Derfor er et sæt regntøj i en dansk garderobe et must. Det er ikke bare grimt at møde på arbejde med gennemblødt tøj og løbende mascara, det er også dårligt for helbredet. Men kan man overhovedet få pænt dame regntøj?

 

Også til den stilsikre kvinde

Når ordet ’regntøj’ hænger og svæver i luften, danner de fleste konnotationer til noget materiale, der minder om, det man lægger over cykelsædet. Det larmer frygteligt, det er – for at sige det lige ud – grimt, og så er man nærmest mere våd af fugt end regn, når man endelig når sin destination.

 

Det var regntøjets dark ages. Siden da er der sket meget i den vandtætte del af modeindustrien. Regntøj er ikke bare noget der tjener praktisk funktion mere, men også noget de fleste kan være bekendt at bære i offentligheden.

 

Skift garderoben ud

I dag er regntøj til kvinder så udviklet, at du kan skifte din dagligdagsjakke ud med en regntæt. Sådan sørger du blandt andet for ikke at have en unødvendig stor garderobe. Det gør det nemmere at finde den rigtige jakke om morgen, og er i virkeligheden også bedre for klimaet.

 

Fordelen ved at bære sin regnjakke som hverdagsjakke, er, at man altid er klar på hvad vejret byder en, og med det åndbare materiale, duer tøjet også fint til, hvis solen kigger frem. Desuden er regntøj meget let, og fylder ikke så meget, hvis man vil pakke det væk.