Sponsoreret

Leder du efter nye fritidsaktiviteter til dit barn? Er de kørt fast i gymnastik og svømning? Så er du kommet det rette sted. Vi har nemlig samlet tre gode idéer til nye fritidsaktiviteter for dine børn, som de med garanti vil have lyst til at prøve kræfter med.

  1. Udlev ballerinadrømmen

Har dit barn ikke allerede prøvet ballet af, så er det en god mulighed for hende eller ham at prøve. I første omgang kan dit barn få en prøvetime, og hvis det er en succes, så skal du investere i en balletdragt, en tutu og balletsko. Lad dit barn prøve det af, og se om det er noget for ham eller hende.

  1. Orienteringsløb

En anderledes sport for børn uanset alder er orienteringsløb. Her kan der være forskellige poster, som børnene skal rundt til, og det foregår ofte i skoven. For de mindre børn kan det være ligesom en skattejagt, hvor det for de ældre børn kan blive mere konkurrencepræget. Og man kan med fordel gå til det som familie.

  1. Rugby for de større børn

Har du større børn, kan det være, at rugby er noget for dem. Sporten bliver mere og mere populær, og den passer godt til især drenge, fordi der er meget kontakt. Men også flere og flere piger og kvinder får øjnene op for den til tider voldsomme sport.

Vi håber, at du er blevet inspireret til nogle nye og spændende fritidsaktiviteter for dit barn.