Sponsoreret

Drømmer du om at få mere sundhed ind i din hverdag? Har du en masse planer, men du får dem aldrig rigtig ført ud i livet? Så kommer vi her med nogle gode råd til dig.

Når man ønsker at lave noget om i sit liv, skal man først indse, at forandringer tager tid. Nogle snakker endda om, at det kan tage mindst en måned at få en ny vane. Men du kan hjælpe dig selv på vej ved at sørge for, at du forbliver motiveret til at ændre dine vaner. Vi kommer her med tre tips, som du kan gå i gang med.

1. Lav et lille træningscenter derhjemme

Køb en måtte, en stepbænk, nogle små håndvægte, og hvad du ellers godt kan lide at træne med, og læg det synligt fra sofaen, så det eneste, du skal gøre, er at rejse dig og træne, mens du alligevel ser fjernsyn.

2. Gør det lækkert at lave sund mad

Motivér dig selv til at lave sund mad ved at have redskaberne til det i orden. Køb forklæder, som du glæder dig til at tage på – så bliver tiden i køkkenet både sjovere og meget nemmere, hvis du eksempelvis venter gæster. Derudover er gryder, pander og andre redskaber naturligvis en nødvendighed, som gør madlavningen til en leg. Sørg for at købe redskaber, der er af god kvalitet, så bliver madlavningen kun sjovere. 

3. Opsæt mål og lav det til en konkurrence

Det er forskelligt, hvordan vi bliver motiverede til at ændre vores vaner, men hvis du bliver motiveret af mål, så gør det til en konkurrence med dig selv om at leve sundere.