Sponsoreret

Fødder er dit udgangspunkt for et sundt og aktivt liv. Det er nok de færreste der tænker over det, men når fødderne fungerer optimalt, så justere resten kroppen sig også. Stramme sko kan virke utrolig hæmmende og man har næsten ikke lyst til andet, end at tage skoene af. Derfor er det også vigtigt at vælge de rigtige sko til dine fødder. Rieker er en tysk skoproducent, som har produceret sko siden 1874. Rieker henvender sig til den kvalitetsbevidste forbruger som både forventer kvalitet, men selvfølgelig også forventer et par sko, som holder i mange år.

Rieker sko er skabt til både at være smarte og komfortable. De fungerer perfekt som hverdagssko, som er skabt til at skabe god pasform og velvære for dine fødder. Rieker sko er kendt for at have produceret en anti-stress sål. Dette giver en optimal stødabsorbering for både din ryg, hofter og knæ. Rieker sko er produceret i et lækkert materiale, som former sig efter dine fødder.

Der er selvfølgelig også tænkt på designet. I forhold til designet fokuserer Riekers på, at det tilgodeser både fodens pasform og derved sikrer at man opnår den bedste komfort. Resultatet er sko som alle vil kunne have på dagen igennem. Sarte fødder behøver ikke længere være en hindring for at have pæne sko. Riekers har også et særligt fokus på det klassiske design, som kan bruges til mange forskellige lejligheder. Riekers producerer både sko til damer og herre.