Sponsoreret

Hos Vanilia lægger vi stor vægt på, at vores kunder får den bedst mulige service, hvad enten det er i vores 500 m2 store butik i Viborg eller på vores webshop. Vi ønsker altid, at du får en god og optimal købsoplevelse.

Vi elsker mode og god kvalitet, hvorfor du finder alle de bedste brands hos os. For os er det nemlig vigtigt at tilbyde holdbart modetøj i høj kvalitet.

Moderigtige styles fra førende brands hos Vanilia

Du finder et lækkert og håndplukket udvalg hos os. Vi har alt lige fra By Malene Birger til Munthe, Mos Mosh, Lollys Laundry, Tiger of Sweden, Parajumpers, Rosemunde, Neo Noir, Birgitte Herskind og mange flere. Tag eksempelvis et kig på Birgitte Herskind her: https://www.vanilia.dk/brands/birgitte-herskind.html.

Den populære danske designer Birgitte Herskind er kendt for at fokusere på kreative løsninger og smukke farvevalg. Hendes design skiller sig ud ved at bestå af unikke styles, der kan matches med accessories, så de både kan bruges til hverdag samt til mere festlige lejligheder.

Hold dig opdateret

Hos Vanilia har vi et godt tilbud til vores kunder, så de hele tiden kan holde sig opdaterede om alle vores nyheder i butikken og på vores online shop.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller følger Vanilia på Facebook eller Instagram, er du sikker på, at du får besked, når der sker noget nyt. Du bliver nemlig den første, der får at vide, når der ankommer en ny kollektion, som du kan blive inspireret af.