Sponsoreret

At være velklædt er ikke blot et spørgsmål om at se godt ud udadtil. Det handler i lige så høj grad om dit velbefindende – hvordan du har det i dit tøj. Her spiller det inderste lag, undertøjet, naturligvis en essentiel rolle: Dit undertøj er i direkte kontakt med din hud, er afgørende for din bevægelsesfrihed og kropskomfort og har således betydning for din grundlæggende velvære. Visheden om at man inderst også er pænt påklædt, er selvfølgelig heller ikke at undervurdere.

Men faktisk har dit undertøj vitterligt også betydning for din ”nedre sundhed”, hvorfor dit valg af undertøj ikke blot bør handle om, hvorvidt det er i overensstemmelse med din stil. Der er således et par ting, du skal være opmærksom på næste gang du shopper boxershorts, briefs eller minislips. Ikke for stramt!

Det har længe været et postulat at for stramtsiddende underbukser har negativ effekt på mænds sædkvalitet. Og den er god nok. Grunden til det er ikke trykket fra de små tights, men den højere temperatur der opstår omkring tekstiler og dermed sædceller når underdrengene sidder for tæt. Spermproduktionen er enormt sensitiv over for varme og kræver optimalt temperaturer et par grader lavere end den i underlivet. Vær altså opmærksom på dine underbuksers pasform og størrelse, hvis du vil sikre din geners reproduktion.

Vælg bomuld
For at undgå gær- eller bakterieinfektioner i og omkring underlivet er det vigtigt, at stoffet omkring skridtet er åndbart. Syntetisk stof som polyester og silke giver ikke din hud mulighed for at ånde, hvorved fugt bliver fastholdt i nær kontakt med din hud omkring kønsdelene og skaber optimale forhold for diverse hudinfektioner og -irritationer. Derfor skal du gå efter det åndbare bomuld.

Når det kommer undertøj af både materialemæssig og æstetisk kvalitet, er JBS undertøj et absolut goto, der i høj grad lever op til både taktile og visuelle krav. Undertøjet fra den danske undertøjsproducent er kendetegnet ved klassisk-sporty design med perfekt pasform, der er fremstillet af topklasse materialer og altid med en høj bomuldsandel. Det garanterer dig højeste komfort og et sundt underliv – og så er du i hvert fald vel påklædt.