Sponsoreret

Hvis du elsker danske designsmykker, som aldrig går af mode, og kun bliver mere værd med tiden. Så skal du tage et kig på de ikoniske smykker fra Georg Jensen. Få et overblik over de mange smukke smykkekollektioner her, og hvor du samtidig kan spare penge på de danske designsmykker.

 

Georg Jensen smykker er ikke bare smykker. Det er designsmykker af aller højeste kvalitet, og smykker som du vil have glæde af for altid. Med et Georg Jensen smykke får du ikke bare et smykke, men du får derimod unikt håndværksmæssigt kvalitet, som aldrig går af mode.

 

Spar penge på kendte smykker fra Georg Jensen

Du har sikkert hørt om de mange berømte smykkekollektioner som blandt andet Daisy (bedre kendt som Marguerit smykker), Savannah, Aria og Moonlight.

Elsker du at pynte dig selv med smukke smykker, ved du også, at det kan være dyrt at pynte sig med smykker fra top til tå – særligt hvis det skal være design og ægte smykker. Hvis du holder ekstra godt øje, kan der dog være penge at spare.

Hos Brodersen + Kobborg kan du finde et stort udvalg af smykker fra kendte smykkedesignere som for eksempel Ole Lynggaard, Spinning og Georg Jensen. Her kan du opnå op til 15% rabat på smukke designsmykker.

I det store og varierende udvalg af smykker, som du finder på webshoppen, kan du finde smykker til både hverdagsbrug og til mere festlige begivenheder og sammenkomster.

Tag et kig forbi hjemmesiden hvis du er på udkig efter et Georg Jensen smykke eller smykker fra et andet velkendt smykkebrand.